Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Justin Wang

Τηλεφωνικό νούμερο : +8617719858619

WhatsApp : +8617719858619

Free call
Zhengzhou Rex Auto Spare Parts Co.,Ltd

Αυτόματη Co. ανταλλακτικών Rex Zhengzhou, ΕΠΕ

  • Zhengzhou Rex Auto Spare Parts Co.,Ltd
  • Zhengzhou Rex Auto Spare Parts Co.,Ltd
  • Zhengzhou Rex Auto Spare Parts Co.,Ltd
  • Zhengzhou Rex Auto Spare Parts Co.,Ltd
  • Zhengzhou Rex Auto Spare Parts Co.,Ltd
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας
Μάρκες: ORTIZ Αριθμός Υπαλλήλων: 100~120
Ετήσιες πωλήσεις: 3000000-5000000 Ιδρύθηκε Έτος: 2005
Εξαγωγή pc: 50% - 60%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Η αυτόματη Co. ανταλλακτικών Rex Zhengzhou, ΕΠΕ εξυπηρετεί το αυτόματο σύστημα εγχύσεων diesel για 12 έτη. Έχουμε την πλούσιες γνώση και την εμπειρία συστήματος εγχύσεων diesel. Τώρα, αφιερώνουμε στο diesel το κοινό σύστημα εγχύσεων ραγών για 4 έτη, και παρέχουμε τα υψηλής ποιότητας εξαρτήματα ραγών diesel κοινά για την πλειοψηφία των κοινών πρακτόρων εξαρτημάτων ραγών και της αντλίας πετρελαίου επισκευάζοντας το σταθμό. Η υπάρχουσα δομή προϊόντων μας είναι όπως επόμενη, κοινό ακροφύσιο ραγών Bosch, τμήματα βαλβίδων, στολίσματα, καλύμματα, εξαρτήσεις επισκευής, πλήκτρο διαστήματος χαλκού, βαλβίδες σωληνοειδών, κάθισμα σφαιρών. Κοινό πιάτο βαλβίδων ραγών Denso, μίσχος βαλβίδων, ακροφύσιο εγχυτήρων, ακροφύσιο ΚΑΠ, στόλισμα υψηλής ακρίβειας, βαλβίδα σωληνοειδών, μετρώντας βαλβίδα καυσίμων, βαλβίδα SCV. Κοινή βαλβίδα ελέγχου ραγών των Δελφών, ακροφύσιο εγχυτήρων. Και η επιχείρηση αναπτύσσει ενεργά τα πιό κοινά προϊόντα ραγών.

Η αυτόματη Co. ανταλλακτικών Rex Zhengzhou, ΕΠΕ εργασία με τους πελάτες που παρέχουν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και τις υπηρεσίες στους πελάτες τους, και δημιουργεί περισσότερο πλούτο από κοινού. Το εργοστάσιο υιοθετεί το διεθνή προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής ακρίβειας, που λειτουργεί από το επαγγελματικό προσωπικό παραγωγής, με τις ακριβείς διαδικασίες επιθεώρησης, για να παρέχει τα υψηλής ποιότητας προϊόντα. Η μεγάλη περίοδος εξουσιοδότησης και η λογική τιμή, εξασφαλίζουν customer κέρδη, έτσι ώστε οι πελάτες δέχτηκαν ευκολότερα. Κατόπιν κάνουμε το diesel την κοινή βιομηχανία ραγών να δημιουργήσει ένα πιό πράσινο περιβάλλον για την κοινότητα, με συνέπεια την υψηλότερη κοινωνική ικανοποίηση.

ORTIZ, για την προστασία του περιβάλλοντος και τον πλούτο σας!.

Ιστορία

Η αυτόματη Co. ανταλλακτικών Rex Zhengzhou, ΕΠΕ εξυπηρετεί το αυτόματο σύστημα εγχύσεων diesel from2005. Το Proucts παράγεται, τέτοιο ακροφύσιο diesel, δύτης, παρέμβυσμα ελαίου.

 

Αφιερώνουμε στο diesel το κοινό σύστημα εγχύσεων ραγών από το 2012, και παρέχουμε το υψηλής ποιότητας Bosch & Denso ακροφύσιο ραγών diesel κοινό για τους κοινούς πράκτορες εξαρτημάτων ραγών και την αντλία πετρελαίου επισκευάζοντας το σταθμό.

 

Το 2014, παράγουμε το κοινό ακροφύσιο ραγών των Δελφών, και τη βαλβίδα ελέγχου εγχυτήρων Bosch.

 

Αρχίζουμε το πιάτο στομίων εγχυτήρων Denso προϊόντων, ράβδος βαλβίδων από το 2016.

 

το 2018, περισσότερα μέρη εγχυτήρων & τα μέρη αντλιών προστίθενται.

 

Καλωσορίστε για να μας έρθετε σε επαφή με!

Υπηρεσία

Η αυτόματη Co. ανταλλακτικών Rex Zhengzhou, ΕΠΕ εργασία με τους πελάτες που παρέχουν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και τις υπηρεσίες στους πελάτες τους, και δημιουργεί περισσότερο πλούτο από κοινού.

 

Το εργοστάσιο υιοθετεί το διεθνή προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής ακρίβειας, που λειτουργεί από το επαγγελματικό προσωπικό παραγωγής, με τις ακριβείς διαδικασίες επιθεώρησης, για να παρέχει τα υψηλής ποιότητας προϊόντα.

 

Η μεγάλη περίοδος εξουσιοδότησης και η λογική τιμή, εξασφαλίζουν customer κέρδη, έτσι ώστε οι πελάτες δέχτηκαν ευκολότερα.

 

Κατόπιν κάνουμε το diesel την κοινή βιομηχανία ραγών να δημιουργήσει ένα πιό πράσινο περιβάλλον για την κοινότητα, με συνέπεια την υψηλότερη κοινωνική ικανοποίηση.

 

Έχουμε το cOem/την υπηρεσία ODM για τους πελάτες

Η ομάδα μας

Παραγωγή του τμήματος: 20 άνθρωποι

 

Τμήμα Saler: 10 άνθρωποι

 

QC ομάδα: 4 άνθρωποι

 

Ομάδα Ε&Α: 6 άνθρωποι

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Admin@ortizdiesel.com
+8617719858619
ortizdiesel
ortiz2
+8617719858619